4 APRIL 2024

Når støvet har lagt sig: Vilde boligområder

Se eller gense webinaret, hvor Sara Berg giver en status på biodiversiteten i KAB's afdelinger.

Læs nyhed

Se webinaret længere nede i artiklen.

I 2022 udkom Vilde Boligområder – et AlmenHæfte, der stadig bliver revet ned af hylderne og er blevet genoptrykt af flere omgange. Der har været stor efterspørgsel på mere viden om biodiversitet fra både beboere, valgte, drift og administrationer i almene boligorganisationer siden projektets afslutning, og der er ingen tvivl: En kulturforandring er i gang, og modstanden bliver mindre og mindre.

Men hvad så nu? Vi spurgte Sara Berg, specialkonsulent i KAB, hvad KAB lærte af udviklingsprojektet, og hvordan KAB ser fremtiden for biodiversitet i den almene sektor.

"Vi har kun lige kradset i overfladen i forhold til potentialet for den grønne omstilling i den almene sektor," sagde Sara Berg, og så havde hun både taget en spritny undersøgelse af biodiversiteten i KABs afdelinger med og to særlige ting med på dagens webinar den 3. april 2024.

 


I webinarrækken ’Når støvet har lagt sig’ genbesøger vi tidligere AlmenNet-projekter og hører, hvordan det er gået med projektet siden dets afslutning. Vi skal både høre, hvad projektlederen lærte undervejs i projektet og høre, hvordan boligorganisationen arbejder videre med dagsordenen. Hvordan ser de fremtiden for fx biodiversitet, seniorboformer og elbiler?

 

Lyt til afsnittet her: