29 NOVEMBER 2023

Velkommen til det nye AlmenNet

AlmenNet har fået et forfriskende redesign og en ny hjemmeside med forbedrede funktioner.

Læs nyhed

Du har nok bemærket det. AlmenNet ser noget anderledes ud, end det plejer!

I forbindelse med udrulningen af foreningens nye strategi i 2023, har sekretariatet hele året arbejdet på et visuelt udtryk, der passer til det nye AlmenNet.

”I en verden, hvor visuel kommunikation spiller en stadig større rolle, er det vigtigt for organisationer at have en stærk og genkendelig visuel identitet. For AlmenNet betyder det at have en identitet, der afspejler vores værdier og vision om at være førende videnshub inden for alment byggeri og boligområder”, siger Camilla Louise Kristensen, konsulent og kommunikationsansvarlig i AlmenNet.

I den anden grøft
AlmenNet har valgt en palet af friske og legesyge farver, der giver et udviklingsforeningen et levende og nysgerrigt udtryk - en bevidst bevægelse væk fra det traditionelle og institutionelle udtryk. Farverne giver også mulighed for at præsentere AlmenNets udviklingsprojekter på den nye hjemmeside på en indbydende måde. Men det nye udseende er ikke kun til pynt. Tværtimod.

”AlmenNets nye visuelle identitet er ikke blot en æstetisk opdatering, men en transformation, der signalerer en ny æra for organisationen. Med friske farver, moderne design og en klar visuel retning, viser AlmenNet sin forpligtelse til innovation og samarbejde om fremtidens almene boligsektor”, siger Camilla Louise Kristensen.

Hjemmeside med ny søgefunktion

Ud over den visuelle opdatering har AlmenNet også lanceret en ny og forbedret hjemmeside, der præsenterer foreningens udviklingsprojekter på en tiltalende og indbydende måde.

Et af de største fremskridt er den nye søgefunktion.

Brugere kan nu nemt filtrere og søge efter specifikke projekter, hvilket gør det betydeligt lettere at finde præcis den viden, man søger. På den måde kan AlmenNet gøre viden lettilgængelig for alle interesserede.

"Vores nye hjemmeside er et spring fremad i måden, vi formidler viden på. Den intuitive søgefunktion skal skabe en bro mellem AlmenNets udviklingsprojekter og vores brugere, hvilket forstærker vores engagement i at gøre viden tilgængelig og anvendelig for alle." siger Ann Sofie Augustesen, kommunikationskonsulent i AlmenNet.

AlmenNet inviterer foreningens medlemmer, samarbejdspartnere og interessenter til at dykke ned i de nye, spændende muligheder på den nye hjemmeside.

 

Vil du modtage nyt fra AlmenNet?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!